Prin ce a trecut sotia lui Dani Otil in perioada filmarilor pentru Power Couple: "Il sunam de mai multe ori pe zi"

/ / Modificat: 2024-02-18
Prin ce a trecut sotia lui Dani Otil in perioada filmarilor pentru Power Couple:

 

Dani Otil a fost plecat, pentru cateva saptamani bune, la filmarile pentru emisiunea Power Couple, pe care o prezinta. Show-ul a debutat pe TV de curand, insa filmarile au avut loc in urma cu cateva luni. Prezentatorul TV a petrecut o lunga perioada departe de familie, iar sotia lui, Gabriela, a povestit recent cat de dificila a fost acea perioada pentru ea si pentru fiul lor.

Gabriela Otil a avut parte de ajutor cu baietelul, insa absenta lui Dani a fost foarte greu tolerata de Tiago. Micutul era obisnuit sa petreaca timp zilnic cu tatal lui, asa ca absenta indelungata a acestuia l-a afectat foarte mult.

Intr-un interviu acordat recent, Gabriela a povestit ca Tiago intreba foarte des de tatal lui si ca vorbeau la telefon de mai multe ori pe zi, pentru ca micutul sa isi aline dorul. Mai mult, Gabriela si Tiago chiar l-au vizitat pe Dani, pe parcursul filmarilor, pentru a-si alina dorul.

"A fost extrem de grea perioada asta, extrem de grea si de lunga. A fost greu din punct de vedere moral. Am avut ajutor, mama mea a fost langa mine, avem si bona, dar tot timpul Tiago intreba de tati si il sunam, de mai multe ori pe zi, noroc ca avem telefoane si am putut comunica mai usor. Am fost si la el in vizita cateva zile, dar a fost foarte grea perioada asta", a spus Gabriela Otil, pentru revista Viva!

Dani si Gabriela au parte de ajutor in cresterea lui Tiago, insa incearca sa petreaca mult timp alaturi de micutul lor. Cei doi au o bona, pe care au gasit-o cu greu, dar se bazeaza si pe ajutorul mamei Gabrielei, atunci cand au nevoie.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dani Otil Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre