Sotia lui Dani Otil, dezvaluiri despre marirea familiei: “Deocamdata ne bucuram”

/ / Modificat: 2023-11-27
Sotia lui Dani Otil, dezvaluiri despre marirea familiei: “Deocamdata ne bucuram”

Dani Otil si sotia lui au impreuna un baietel de doi ani, pe nume Tiago, care le ocupa cea mai mare parte a timpului. Desi au si o bona interna, cei doi incearca sa petreaca mult timp cu micutul lor. Nu de putine ori, cei doi au primit intrebari cu privire la al doilea copil. Gabriela Otil a raspuns recent, cat se poate de sincer, la aceasta intrebare.

Multe cupluri primesc intrebari legate de al doilea copil, la scurt timp dupa ce il aduc pe lume pe primul, iar Dani Otil si sotia sa, Gabriela, nu fac exceptie. De cand au devenit parintii lui Tiago, au primit deja numeroase intrebari cu privire la inca un copil. Desi amandoi si-au intrat rapid in rolul de parinti si s-au descurcat de minune cu Tiago, sotia lui Dani Otil spune ca nu se grabesc sa isi mareasca familia si ca vor sa se mai bucure o perioada de fiecare etapa cu Tiago.

Intr-un interviu acordat recent pentru Playtech Stiri, Gabriela Otil a raspuns sincer la intrebarea daca au in plan sa ii faca lui Tiago un fratior sau o surioara.

"Deocamdata nu, deocamdata ne bucuram de Tiago si pe urma vedem cum o sa evolueze lucrurile", a spus fotomodelul. 

Cum s-au cunoscut Dani si Gabriela

Gabriela Otil, cea care l-a facut tatic pe prezentatorul de la Neatza si l-a convins sa renunte la burlacie este fotomodel si este cu cativa ani buni mai tanara decat el. Cei doi s-au cunoscut la Antena 1, in culise, in urma cu cativa ani. Gabriela era imbracata in rochie de mireasa, iar intre ei a fost dragoste la prima vedere.

S-au logodit dupa cateva luni de relatie, intr-o vacanta exotica, iar la scurt timp au anuntat ca urmeaza sa fie parinti. In 2021, au facut cununia civila in timp ce Gabriela era insarcinata cu Tiago. Nunta a avut loc in iulie anul acesta, iar la petrecere a fost prezent si fiul lor, in varsta de doi ani.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dani Otil

Articole recomandate

Citeste si despre