Motivul surprinzator pentru care Meghan Markle si Kate Middleton poarta rochii scurte in timpul sarcinii

/ / Modificat: 2018-11-13
Motivul surprinzator pentru care Meghan Markle si Kate Middleton poarta rochii scurte in timpul sarcinii

Ori de cate ori apar in public, Meghan Markle si Kate Middleton poarta adesea tinute care le acopera genunchii sau tot piciorul. Aceasta este una dintre regulile casei regale britanice.

Cu toate acestea, in timpul sarcinii cele doua au incalcat aceast cod. Motivul l-a dezvaluit Cecile Reinaud, fondatoarea uneia dintre marcile preferate ale lui Kate: Seraphine.

Kate si Meghan cu rochii scurte

In cele trei sarcini, Kate a aparut de mai multe ori cu rochii deasupra genunchiului. Alegerea, este de fapt un truc.

"Prin evidentierea picioarelor si a bratelor, am reusit sa pastrez o silueta bine proportionata. Astfel, Kate a obtinut un aspect elegant," a explicat Cecile Reinaud.

Designerul a vorbit si despre preferintele de moda ale lui Meghan Markle din timpul sarcinii si chiar s-a aventurat sa spuna ca Ducesa de Sussex ar trebui sa urmeze aceeasi tendinta.

"Kate a scurtat lungimea hainelor, uneori chiar deasupra genunchiului, ceva ce nu o face in mod normal. Si mai ales in timpul iernii, pentru ca atunci cand purta rochia cu ciorapi negri, era bine. Nu parea o exagerare, pentru ca picioarele ei nu erau pe deplin expuse ", a spus aceasta.

Tinutele lui Meghan in timpul sarcinii

"Deoarece sarcina lui Meghan va fi pe timpul iernii, cred ca este foarte posibil sa scurteze si ea hainele si sa poarte genul de rochie-sac," a adauugat Cecile.

Stilistul este de parere ca Meghan va avea o burta mai proeminenta, nefiind foarte inalta. Are 1,71 metri.

"Aratand picioarele si bratele este intotdeauna un truc bun pentru a pastra o imagine buna. Rochiile mai scurte reprezinta o optiune buna pentru o femeie insarcinata," a mai spus aceasta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Meghan markle Meghan markle sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre