Kate Middleton, anunt despre a patra sarcina

/ / Modificat: 2020-01-17
Kate Middleton, anunt despre a patra sarcina

Pe fondul controversei privind retragerea lui Meghan Markle si a printului Harry din familia regala, Kate Middleton (38 ani) a vorbit despre a patra sarcina si despre ce crede sotul sotul despre aparitia unui alt bebelus in familie. Si asta pentru a pune punct zvonurilor care o dadeau insarcinata cu cel de-al patrulea copil. 

Ducesa si sotul sau, printul William s-au intalnit cu liderii mai multor comunitati si grupuri din Bradford. 

Ce spune Kate Middleton despre a patra sarcina

In timpul discutiilor cu oamenii din multime, Kate a marturisit ca sotul sau nu isi mai doreste copii. 

"Nu cred ca William vrea mai multi copii."

Kate Middleton a lamurit situtia si a spus ca nu este insarcinata, asa cum a speculat presa engleza. In urma cu un an, Kate Middleton a clarificat situtia referitoare la cel de-al patrulea copil.

"William ar fi putin ingrijorat daca as ramane insarcinata pentru a patra oara," preciza ducesa atunci. 

Cum au aparut zvonurile despre a patra sarcina

Dar tabloidele britanice precum "The Sun" au scris ca se vad, deja, semnele care arata ca sotia lui William va mai avea un copil. Iar pariorii englezi s-au grabit sa parieze pe momentul in care Kate va anunta a patra sarcina.

In septembrie 2019, o alta publicatie din Regat, New Idea, a scris ca micuta Charlotte a dezvaluit la gradinita ca mama sa este insarcinata.

"Una dintre ajutoarele invatatoarei a auzit-o pe Charlotte spunand asta si nu i-a venit sa creada. Charlotte vorbea foarte tare si parea convinsa ca mama ei este insarcinata," scria  sursa citata.

Unul dintre indiciile care ar fi aratat ca ducesa este insarcinata a fost tunsoarea noua cu care s-a afisat in prima zi de gradinita a fiicei sale, Charlotte.

Potrivit publicatiei Express, Kate si-a schimbat intotdeauna coafura in primele luni de sarcina. 

Kate Middleton si printul William sunt casatoriti de 9 ani si au impreuna 3 copii. Doi baietei, George (7 ani) si Louis (2 ani) si o fetita, Charlotte (4 ani).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Kate middleton Printul william

Articole recomandate

Citeste si despre