Cum arata fiica Adelinei Pestritu la aproape 6 ani. Imagine rara cu Zeny

/ / Modificat: 2024-05-06
Cum arata fiica Adelinei Pestritu la aproape 6 ani. Imagine rara cu Zeny

In urma cu cativa ani, Adelina Pestritu si Virgil Steblea au decis sa nu-si mai expuna fiica in mediul online, astfel ca au sters toate fotografiile cu aceaste de pe retelele de socializare, inclusiv contul de Instagram pe care Adelina i-l deschisese micutei inca de la nastere. Cei doi au explicat, in repetete randuri, ca au luat aceasta decizie pentru a proteja intimitatea fetitei. Abia recent Adelina a inceput sa posteze, din nou, imagini cu Zenaida, pe care o alinta Zeny.

„Nu pot sa spun ca acum o sa o postez foarte des. Mai rarut ca este mai dragut, vorba clasica. Dar cred ca, din cand in cand, este frumos sa o mai vada si cei din comunitatea mea pentru ca primeam mii de mesaje, fara niciun fel de exagerare. Tocmai pentru ca atunci am simtit sa luam asa o pauza de la retelele de socializare, simteam incarcatura negativa, simteam nevoia sa o tin departe, sa o protejez.

Dupa ce a mai crescut putin, am decis, evident, impreuna cu sotul meu, ca, din cand in cand, ar mai trebui sa mai postam cate o poza cu ea. O mama nu are cum sa iti explice de ce a simtit asa si nu asa. Pentru ea, lucrurile sunt pe moment, se gandeste intotdeauna la binele copilului ei”, spunea Adelina Pestritu acum ceva timp, potrivit VIVA!.

Cum arata fiica Adelinei Pestritu la aproape 6 ani

Adelina se afla, in prezent, in vacanta alaturi de sotul ei si de fiica lor, Zenaida. Cei trei au petrecut Pastele in Turcia, la malul marii, iar printre Insta Story-urile postate de vedeta, s-a strecurat si o fotografie cu micuta Zeny.

Imbracata intr-o rochita alba, fiica Adelinei Pestritu si a lui Virgil Steblea este absolut adorabila!

cum-arata -fiica-adelinei-pestritu-la-6-ani.

Pe 3 august, Zeny va implini 6 ani si trebuie sa recunoastem ca abia asteptam sa vedem cum o vor sarbatori parintii sai. Anul trecut, Adelina si Virgil i-au organizat micutei o petrecere cu tematica „Barbie”, totul fiind decorat in nuante de roz.

  • Surse: viva.ro, libertatea.ro, instagram.com
  • Foto: Instagram Adelina Pestritu

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adelina pestritu fetita Adelina pestritu

Articole recomandate

Citeste si despre