Kate Middleton, operata de urgenta. Printesa de Wales a suferit o interventie chirugicala abdominala

/ / Modificat: 2024-01-17
Kate Middleton, operata de urgenta. Printesa de Wales a suferit o interventie chirugicala abdominala

Kate Middleton, 42 de ani, a fost operata de urgenta, marti, 16 ianuarie. Printesa de Wales a fost supusa unei interventii chirurgicale abdominale la Londra. Potrivit unui comunicat transmis de Palatul Kensington, Kate Middleton va sta internata aproape doua saptamani. 

„Alteta Sa Regala Printesa de Wales a fost internata ieri in spital pentru o interventie chirurgicala abdominala planificata. Interventia chirurgicala a fost un succes si se preconizeaza ca va ramane in spital timp de zece pana la paisprezece zile, inainte de a se intoarce acasa pentru a-si continua recuperarea. Pe baza recomandarilor medicale actuale, este putin probabil ca ea sa revina la sarcinile publice pana dupa Paste. 

Printesa de Wales apreciaza interesul pe care il va genera aceasta declaratie. Ea spera ca publicul va intelege dorinta ei de a mentine cat mai multa normalitate pentru copiii ei; si dorinta ei ca informatiile medicale personale sa ramana private.

Prin urmare, Palatul Kensington va oferi actualizari privind evolutia Altetei Sale Regale doar atunci cand vor exista informatii noi si semnificative de impartasit. Printesa de Wales doreste sa isi ceara scuze tuturor celor interesati pentru faptul ca trebuie sa isi amane viitoarele angajamente. Asteapta cu nerabdare sa repuna in drepturi cat mai multi, cat mai curand posibil”, este comunicatul oficial transmis de Palatul Kensington.

De asemenea, Printul William nu isi va indeplini nici el atributiile publice pentru a-si sustine sotia in timpul recuperarii, precum si pentru a avea grija de cei trei copii ai lor, printul George, printesa Charlotte si printul Louis. 

  • Surse: instagram.com/princeandprincessofwales
  • Foto: instagram.com/princeandprincessofwales

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Kate middleton Familia regala britanica

Articole recomandate

Citeste si despre