Kate Middleton, agresata in copilarie. Detalii nestiute despre sotia Printului William. Ce patea la scoala

/ / Modificat: 2023-09-21
Kate Middleton, agresata in copilarie. Detalii nestiute despre sotia Printului William. Ce patea la scoala

Kate Middleton, sotia printului William, a fost mereu o fire discreta. De cand a intrat in familia regala, viata lui Kate s-a schimbat radical. Este o mamica dedicata, foarte atenta la nevoile copiilor sai, iar aparitiile sale oficiale sunt impecabile. 

Pana sa devina printesa de astazi, adorata de o lume intreaga, Kate Middleton a dus o viata obisnuita. Mai mult, in copilarie chiar a avut parte de episoade mai putin placute. Ea ar fi fost fost victima bullying-ului la scoala, fiind abuzata fizic si verbal de catre colegii sai. 

Kate Middleton a copilarit in Iordania 

Sotia printului William a copilarit cea mai mare parte a copilariei sale in Iordania, unde tatal ei a lucrat ca dispecer de avion. In momentul in care s-au reintors in Anglia, parintii lui Kate au trecut prin momente grele, pentru ca fetita lor avea probleme la scoala din cauza colegilor. 

Kate a fost inscrisa initial la scoala St. Andrews din Pangbournela, dupa care a fost mutata la scoala Downe House din Berkshire, iar mai apoi a ajuns la Marlborough College.

La cea de-a doua scoala, Kate a avut multe de indurat. Ea a fost agresata fizic si verbal de mai multe colege, care au ajuns chiar sa ii puna excremente in pat. Kate a vorbit rareori despre copilaria ei si niciodata nu a dat prea multe detalii despre aceasta perioada. 

Fosta directoare a scolii a marturisit insa ca ducesa era un copil foarte timid si statea mereu retrasa. 

Parintii au mutat-o de la o scoala la alta pentru ca era mult prea sensibila si nu suporta tachinarile colegelor sale. Directoarea a fost convinsa ca nu ar fi fost intr-adevar abuzata si le-a aparat pe colegele lui Kate.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Agresiune copii Copilarie Kate middleton

Articole recomandate

Citeste si despre