Kate Middleton, nevoita sa raspunda unui zvon dureros si umilitor despre problemele ei de sanatate

/ / Modificat: 2024-02-09
Kate Middleton, nevoita sa raspunda unui zvon dureros si umilitor despre problemele ei de sanatate

 

Se pare ca Kate Middleton nu poate sa ia o pauza dupa interventia chirurgicala suferita in urma cu o saptamana. La cateva zile dupa ce a fost externata din spital, socrul ei, Regele Charles al III-lea, a anuntat ca a fost diagnosticat cu cancer.

In timp ce ea se recupereaza cu ajutorul sotului ei, printul William, si al unei echipe de asistente atente, Printesa de Wales a fost nevoita sa dezminta un zvon dureros. 

Mai multe institutii media europene au impartasit un raport bizar si neverificat care sustinea ca Middleton a fost in coma in timpul sederii sale de 14 zile in spital.

Zvonul a aparut in Spania prin intermediul unui jurnalist regal, care a descris situatia lui Middleton ca fiind grava si secreta.

Potrivit jurnalistului, Kate Middleton si familia regala au mintit in legatura cu data la care a fost dusa la spital. S-a afirmat ca printesa s-a simtit rau la sfarsitul lunii decembrie. Kate, care ar trebui sa se concentreze asupra sanatatii sale, a fost nevoita ca echipa sa sa emita o declaratie prin care sa nege aceste afirmatii.

"Este un nonsens total. Jurnalistul respectiv nu a incercat sa verifice nimic din ceea ce a spus cu cineva din familie. Este in mod fundamental total inventat: nu este absolut deloc asa".

Oficialii de la Casa Regala au negat afirmatiile potrivit carora jurnalistul ar fi vorbit cu vreun membru al familiei sau al personalului ei. De asemenea, au respins povestea potrivit careia Kate s-ar fi imbolnavit pe 28 decembrie.

Ei sustin ca printesa a fost dusa la spital pe 16 ianuarie pentru o operatie programata.

Aseara, printul William a rupt tacerea cu privire la problemele de sanatate ale regelui Charles si ale lui Middleton, spunand ca membrii familiei regale sunt recunoscatori pentru toate urarile de bine si ca sunt inconjurati de cei mai buni experti medicali.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Kate middleton Boala kate middleton

Articole recomandate

Citeste si despre