Fetita Adelinei Pestritu a fost externata, dupa ce a petrecut Revelionul in spital

/ / Modificat: 2019-01-04
Fetita Adelinei Pestritu a fost externata, dupa ce a petrecut Revelionul in spital

Adelina Pestritu a petrecut Revelionul asa cum nu si-ar dori nimeni. Cu fetita sa, in varsta de 5 luni, in spital. Micuta Zenaida s-a confruntat cu probleme de sanatate, iar parintii sai au dus-o de urgenta la medic. 

"Am tratat cateva pusee de febra la indicatiile medicului nostru pediatru insa, la cea din urma am luat decizia de a merge la urgenta. Astfel, dupa un consult, doctorii de garda ne-au sfatuit sa ne internam pentru mai multe investigatii si mai ales pentru ca exista riscul sa ajunga la febra mare din nou. Si, cum peste tot sunt copilasi raciti, e mai bine sa ramanem sub supravegherea medicilor specialisti.Ne-am facut imediat internarea si in spital am petrecut si primul nostru Revelion in formula de 3,” a povestit Adelina Pestritu pe blogul personal.

Zenaida a fost externata

Dupa cateva zile de ingrijiti, medicii au decis ca starea de sanatate a fetitei este una buna si  poate fi externata. Adelina Pestritu si-a dus micuta acasa unde are parte de cele mai bune ingrijiri si au facut si prima poza pe anul 2019.

zenaida externata

"Iata si prima noastra poza din 2019, in sfarsit acasa. Suntem sanatoase si vesele ca ne-am intors in caminul nostru unde e cald si bine! Va multumim pentru toate mesajele si gandurile bune. Va imbratisam si va uram un an plin de reusite!” a fost mesajul Adelinei Pestritu. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adelina pestritu Spital

Articole recomandate

Citeste si despre