Fiica Adelinei Pestritu a absolvit gradinita! Zenaida a fost adorabila la serbare!

/ / Modificat: 2023-06-22
Fiica Adelinei Pestritu a absolvit gradinita! Zenaida a fost adorabila la serbare!

Fiica Adelinei Pestru si a lui Virgil Steblea a absolvit gradinita! Micuta Zenaida si-a facut parintii mandri la serbarea de final de an, iar Adelina nu s-a putut abtine sa nu posteze o fotografie cu fetita, pe retelele de socializare.

Fosta prezentatoare tv tine foarte mult la intimitatea Zenaidei si chiar a sters, in urma cu cativa ani, toate imaginile pe care le postase cu aceasta, in mediul online. Abia recent ea a inceput sa le arate fanilor sai mai multe fotografii cu Zenaida. Ieri, Adelina a postat o imagine absolut adorabila cu fiica ei, la serbarea de final gradinita.

„Suntem atat de mandri de tine”, a transmis Adelina Pestritu pe Instagram.

fiica adelinei pestritu a absolvit gradinita

De ce nu o expune Adelina Pestritu pe fiica ei in mediul online

Adelina Pestritu are milioane de urmaritori pe retelele de socializare, care apreciaza faptul ca vedeta este deschisa si ii tine la curent cu cele mai importante momente din viata ei de zi cu zi. Cand vine vorba de fiica ei, insa, influencerul prefera sa fie ceva mai discreta si sa o tina pe aceasta cat mai departe de mediul online, din dorinta de a-i proteja intimitatea.

„Stim ca poate parea greu de inteles din exterior, dar, dupa cum am mai spus, asa am simtit sa facem la momentul respectiv, fara a ne dori sa suparam sau sa deranjam pe cineva. A fost o perioada in care am simtit nevoia sa ne recalculam traseul. Am discutat cu Virgil si asa am hotarat atunci. Toti parintii vor sa-si protejeze copiii, si cine intelege asta nu judeca deciziile altora. Suntem pentru prima data parinti si nu stim daca deciziile noastre sunt intotdeauna corecte, dar cautam mereu sa facem ceea ce simtim ca este mai bine pentru ea. Ii respectam intimitatea si sigur va veni momentul in care ea va putea decide daca isi doreste sa foloseasca retelele de socializare sau nu. Tot ce ne dorim este sa pastram un echilibru in toate”, a spus acum ceva vreme Adelina Pestritu pentru VIVA!

  • Surse: instagram.com, viva.ro, elle.ro
  • Foto: Instagram 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adelina pestritu Adelina pestritu fetita Fetita adelina pestritu

Articole recomandate

Citeste si despre