Adelina Pestritu si-a scos implanturile mamare. De ce a luat aceasta decizie

/ / Modificat: 2024-02-13
Adelina Pestritu si-a scos implanturile mamare. De ce a luat aceasta decizie

Adelina Pestritu a implinit recent 37 de ani, iar cu aceasta ocazie a decis sa faca o schimbare de ordin estetic si a renuntat la implanturile mamare! Fosta prezentatoare tv a recurs la o operatie de marire a bustului in 2016, dupa ce slabise considerabil, insa cu timpul a realizat ca implanturile mamare nu au fost neaparat cea mai buna solutie pentru ea.

Durerile mari de spate si aspectul disproportionat al sanilor au fost principalele motive care au facut-o pe bruneta sa urce din nou pe masa de operatie, de data aceasta pentru a-si indeparta implanturile cu silicon.

„Imediat dupa ce am implinit cei 37 de ani, am suflat in lumanarile de pe tort, am tras aer in piept si am trecut la schimbari majore. Nu va speriati, discutam despre schimbari de ordin estetic. Mi-am luat inima in dinti si am renuntat la implanturile mamare, decizie luata dupa mult timp de gandire, in care am analizat situatia impreuna cu medicii si am luat in calcul tot ce ar putea sa urmeze.

Daca va intrebati ce m-a convins mai exact sa fac asta, va pot raspunde ferm: durerile de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor si disproportiile estetice. Astfel, saptamana trecuta, dupa o perioada de analiza si informare, m-am prezentat la spital, unde Radu Ionescu m-a intampinat si m-a pregatit pentru noua schimbare.”, a scris Adelina Pestritu, pe Instagram.

Adelina a povestit, intr-un InstaStory, ca din cauza durerilor de spate a fost nevoita sa se supuna mai multor interventii si proceduri. Acestea, insa, au avut rezultate doar pe termen scurt:

„Nu am avut doar simptome. Interventii chiar... am facut discectomie cu alcool, inflitratii, elongatii, kineto, Tecar Therapy, gimnastica medicala. Mi-am cumparat saltea de pat speciala pentru a diminua durerile de spate. Desi pe moment toate au dat rezultate, in timp am revenit la durerile de spate”, a marturisit Adelina.

adelina pestritu a renuntat la silicoane

Bruneta a explicat ca urmeaza o perioada de vindecare, in care trebuie sa aiba rabdare si sa respecte cateva reguli stricte, post-operator. Adelina a precizat ca, in functie de rezultat, va decide impreuna cu medicul ce este de facut mai departe si daca va fi nevoie si de alte interventii:

„Desigur, aceasta interventie a venit la pachet cu o lista lunga de reguli stricte de urmat, multe responsabilitati, disciplina, maturitate si rabdare. Rabdarea, pe care de obicei eu nu o am, insa va trebui sa o exersez intens de data aceasta pentru ca abia dupa cateva luni doctorul va decide in urma evaluarilor medicale, care sunt urmatorii pasi sau daca vor mai fi alti pasi.

Toata aceasta ‘poveste’ este una personala, pe care am decis sa o impartasesc cu voi, pentru ca am primit intrebari despre acest subiect de nenumarate ori si poate ca experienta mea va va ajuta si pe voi sa nu va grabiti sa luati decizii care pot avea un impact semnificativ asupra starii voastre de sanatate.”, a mai scris bruneta, pe reteaua de socializare.

  • Surse: Instagram
  • Foto: Instagram 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adelina pestritu Adelina pestritu fetita

Articole recomandate

Citeste si despre