De ce Meghan Markle nu este disperata sa slabeasca dupa nastere

/ / Modificat: 2019-08-23
De ce Meghan Markle nu este disperata sa slabeasca dupa nastere

Celebritatile par sa se grabeasca intotdeauna sa isi arate trupurile subtiri dupa ce au nascut. Si nu doar celebritatile.

Si femeile obisnuite vor sa slabeasca cat mai repede dupa nastere. Dar sunt si exceptii. Meghan Markle a devenit mama in mai si pare sa nu fie obsedata de aceasta idee care le chinuie pe multe femei.

Ducesa de Sussex a participat la mai multe evenimente publice dupa nasterea fiului ei si este mai plinuta decat era inainte sa ramana insarcinata. Sigur, oamenii au inceput sa o compare cu Kate Middleton, care a iesit din maternitate la cateva ore dupa nastere, aratand uimitor. Si nu este surprinzator ca oamenii s-au asteptat ca si Meghan sa fie la fel.

meghan

Cand ducesa de Sussex a aparut in public intr-o rochie stransa pe corp, unii au inceput sa o critice, spunand ca ar putea purta ceva mai larg pentru a-si ascunde kilogramele in plus.

Megan vrea sa fie un exemplu de urmat

Dar au fost si persoane care au sustinut-o si chiar i-au multumit pentru onestitatea, deschiderea si mesajul pozitiv pe care il transmite afisandu-si corpul. Ele au spus ca Meghan stabileste tendintele si inspira alte femei din intreaga lume sa nu fie rusinate de greutatea lor dupa nastere.

meghan2

Meghan pare sa fi refuzat orice tip de dieta in timpul alaptarii.

"Meghan nu a intrat, inca, in sala de sport ... face doar niste exercitii foarte usoare. Ea se bucura de aceasta perioada. Este blanda cu ea insasi," a declarat Katie Nicholl, expert regal, citata de brightside.

Ducesa a decis sa aleaga un mod "revolutionar" si sa arate prin ce schimbari trece corpul unei femei, indiferent daca este celebra sau nu. Multi cred ca ea poate deveni un bun exemplu si o sursa de inspiratie pentru multe alte proaspete sau viitoare mamici.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Meghan markle

Articole recomandate

Citeste si despre