Cristina Topescu a vrut sa adopte un copil. De ce nu a reusit sa-si indeplineasca dorinta

/ / Modificat: 2020-01-21
Cristina Topescu a vrut sa adopte un copil. De ce nu a reusit sa-si indeplineasca dorinta

Cristina Topescu a a avut un mare vis in viata sa. Si-a dorit foarte mult sa fie mama, dar din cauza unei erori medicale nu si-a putut indeplini dorinta.

Cand si-a dat seama ca nu va putea niciodata sa aduca pe lume un copil, fosta jurnalista a incercat sa adopte unul, dar nu a reusit. I-a povestit totul bunei sale prietene, Andreea Berecleanu.

De ce nu a putut adopta un copil

"Au fost multi batrani de care a avut grija ani intregi. Dar si de un copil. O numise Eva Maria si era dintr-un orfelinat. Se ducea la centru tot timpul si isi dorea sa o infieze. Insa a fost data altcuiva. A fost unul dintre cele mai mari socuri ale vietii ei," a dezvaluit Andreea Berecleana, intr-un interviu acordat revistei ELLE, la cateva zile dupa decesul Cristinei Topescu.

"I-a lipsit foarte mult caldura mamei"

Cristina Topescu a mai avut o mare durere in viata. A crescut deaprte de mama sa, care a ales sa paraseasca Romania pentru a-i face fiicei sale o viata mai buna in Germania. Asa, Cristina a ajuns sa fie crescuta de bunica sa materna, la Oradea. 

"Mama ei a plecat din tara cand ea avea 9 ani. A plecat in speranta unei vieti mai bune si crezand ca o va aduce si pe Cristina la ea. Dar vremurile erau foarte grele si nu s-a intamplat asa. De atunci a ramas doar cu tatal ei. El era plecat de dimineata pana seara. Nu putea sa fie mai prezent decat a fost. Cristinei i-a lipsit foarte mult caldura mamei. S-a dus insa la Oradea, unde a fost crescuta de bunica din partea mamei. A iubit-o foarte mult, a crescut-o minunat, dar continua sa ii lipseasca iubirea parintilor. Pe mama sa a inceput sa o vada destul de tarziu. A plecat legal de trei ori sa o vada. A patra oara, cand a aflat ca este bolnava, a trecut ilegal, cu pretul libertatii. Era un spirit aventurier si foarte curajos," a mai povestit Andreea Berecleanu.Cristina Topescu avea planuri mari. Dorea sa deschida o gradinita, iar ea sa fie una dintre profesoare, pentru ca iubea foarte mult copiii.Cristina Topescu avea 59 de ani si a fost gasita moarta in casa pe data de 12 ianuarie. 

Sursa: ELLE.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cristina topescu Adoptie Copil

Articole recomandate

Citeste si despre