Mama lui Radu Aryan, prima declaratie dupa ce copilul ei a fost gasit la o manastire, aflata la 4 km de sat: "Va multumim din inima"

/ / Modificat: 2024-03-18
Mama lui Radu Aryan, prima declaratie dupa ce copilul ei a fost gasit la o manastire, aflata la 4 km de sat:

 

A fost o adevarata mobilizare de forte dupa ce Radu Aryan, un baietel de 2 ani din Botosani, satul Tudora, a disparut in timp ce se afla cu bunica in vizita la niste vecini. Peste 500 de persoane l-au cautat pe micut si de aceasta data actiunea a fost una cu succes. 

Baietelul a fost gasit nevatamat la 4 km de satul Tudora, la Manastirea Sihastria Voronei din judetul Botosani.

Mama micutului a transmis si ea primul mesaj dupa ce fiul ei a fost gasit. Copilul ar fi ajuns singur in apropierea manastirii, dupa cum au declarat martorii. Oamenii legii au spus ca baiatul a fost gasit sub un copac.

Mama lui Aryan a multumit tuturor si a postat o fotografie cu el, dupa ce a fost gasit:

„Vreau sa multumesc la emergency alert, primarului comunei, localnici, politie, politie frontiera, jandarmi, pompieri, smurd, toti oamenii care au fost alaturi de noi in cele mai dure clipe din viata noastra, o echipa nemaipomenit de organizata, sunteti ,,the best team” si celelalte echipe venite din alte orase, localitati, va multumim din inima! Este pentru prima data cand ma mandresc ca sunt roman!!!! O mobilizare extraordinara !!!!”

Mii de mesaje de felicitare au venit spre familia baiatului: 

„Ce bine ca a ajuns inapoi, in bratele mamei”; „Felicitari tuturor pentru implicare!”; Ingerul lui pazitor a fost langa el”,  „Slava Domnului ca a fost gasit micutul. Doamne ajuta sa fie bine sanatos”, sunt doar cateva dintre reactiile oamenilor. 

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Baietel disparut Disparitie copii

Articole recomandate

Citeste si despre