Parintii Melindei, fata disparuta din Sighetu Marmatiei, ofera 10.000 de euro recompensa: "Ajutati-ne sa ne gasim copilul!"

/ / Modificat: 2023-11-12
Parintii Melindei, fata disparuta din Sighetu Marmatiei, ofera 10.000 de euro recompensa:

Parintii Melindei, fata in varsta de 13 ani, care a disparut de acasa in urma cu sase zile, sunt disperati. Politistii din Sighetu Marmatiei o cauta neincetat, insa parintii tinerei sunt foarte ingrijorati si cer ajutor tuturor pentru a-si gasi fiica. 

Mama Melindei a anuntat ca ofera chiar o recompensa de 10.000 de euro persoanei care ii va oferi informatii concrete despre fiica ei. 

"Suntem intr-o situatie disperata. Copilul nostru a disparut de 6 zile. Primele zile de cautari au fost intense, dar nu s-a gasit. Apelam la toata tara, parinti, adolescenti, copii, bunici, oricine stie ceva despre locul in care se gaseste concret. Oferim 10.000 de euro. Ajutati-ne sa ne gasim copilul!".

Melinda disparut de acasa pe 7 noiembrie 

Melinda a disparut de acasa marti, 7 noiembrie. Ea i-a spus mamei sale ca nu merge la scoala pentru ca se simte rau. 

"A ramas acasa, se simtea prost si cand am venit (n.r. de la serviciu) nu mai era", spune mama Melindei.

Femeia spune ca ultima oara a vorbit cu fiica ei marti dimineata. In ultimele imagini surprinse de camerele de supraveghere din oras, Melinda apare plimbandu-se prin oras. Ea a plecat in jurul orei 11.00, singura, in directia raului Iza, din Sighetu Marmatiei. Cateva zeci de minute mai tarziu, era in zona centrala a orasului. 

Dupa acest moment, traseul tinerei este necunoscut, insa la ora 17.00 reapare intr-un mic magazin de unde isi cumpara o sticla cu apa. De marti seara, cand s-a dat si RO-Alert, zeci de oameni au inceput sa cutreiere strazile din oras si padurile din apropiere.

Zona in special vizata a fost Parcul Gradina Morii, locul in care a fost semnalata prezenta fetei ultima oara. Pompierii au mers inclusiv cu o barca pe rau pentru a o cauta, iar politistii de frontiera au ridicat drone pentru a putea  vedea imaginea de ansamblu.

Mois Sara Melinda  are 1,53 m inaltime, par saten lung, ochii verzi si poarta ochelari de vedere. In momentul plecarii, fetita purta o haina scurta neagra si incaltaminte alba.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Disparitie copii

Articole recomandate

Citeste si despre