Melinda, fata disparuta din Sighetu Marmatiei a fost gasita. Locul ciudat in care se afla copila

/ / Modificat: 2023-11-13
Melinda, fata disparuta din Sighetu Marmatiei a fost gasita. Locul ciudat in care se afla copila

Melinda, fata in varsta de 13 ani, care a disparut de acasa in urma cu o saptamana, a fost gasita luni dimineata. 

Parintii copilei erau disperati si anuntasera ca ofera o recompensa de 10.000 de euro persoanei care le va oferi informatii concrete despre fata lor.  

"Suntem intr-o situatie disperata. Copilul nostru a disparut de 6 zile. Primele zile de cautari au fost intense, dar nu s-a gasit. Apelam la toata tara, parinti, adolescenti, copii, bunici, oricine stie ceva despre locul in care se gaseste concret. Oferim 10.000 de euro. Ajutati-ne sa ne gasim copilul!", a transmis ieri, mama Melindei.

Anuntul a fost facut de seful Politiei Locale din Sighet, care a marturisit ca a gasit-o intamplator. Potrivit primelor informatii, fata a fost gasita intr-o camera insalubra din Curtea Veche, in centrul orasului. Statea singura pe o saltea. 

"Am gasit-o eu, din intamplare. Am luat-o, e vie, e ok", a declarat omul legii. 

Oamenii legii fac acum cercetari pentru a afla motivul pentru care tanara a plecat de acasa si cerceteaza daca nu cumva aceasta a fost victima unei infractiuni. 

"In urma unor date si informatii obtinute de politistii din Sighetu Marmatiei, astazi, 13 noiembrie, minora in varsta de 13 ani, declarata disparuta, a fost gasita  intr-un imobil de pe raza municipiului. Multumim tuturor fortelor de ordine, voluntarilor si tuturor celor care au participat in aceste zile la activitatile de cautare. Cercetarile continua pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care s_a produs disparitia si pentru a se verifica daca pe perioada disparitiei, minora a fost victima vreunei infractiuni", a declarat Cecilia Grozavu, purtator de cuvant IPJ Maramures. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Disparitie copii

Articole recomandate

Citeste si despre