Cand s-ar putea redeschide scolile? Ministrul Educatiei: "11 ianuarie este un termen mult prea scurt"

/ / Modificat: 2021-01-04
Cand s-ar putea redeschide scolile? Ministrul Educatiei:

Scolile nu se vor redeschide pe 11 ianuarie, data programata in calendarul anului scolar. Noul ministru al Educatiei, Sorin Cimpeanu, sustine ca este prea devreme ca elevii sa revina in banci pe 11 ianuarie, iar aceasta data a fost un termen stabilit cu multe luni in urma. 

Ministrul a mai precizat ca isi doreste ca elevii sa revina in banci cat mai repede posibil, in masura in care situatia epidemiologica o va permite.

Ministerul Educatiei “isi doreste deschiderea cat mai grabnica a scolilor”, a mai precizat acesta, pentru Stirile Pro TV. 

”Pe 11 ianuarie mi se pare mult prea scurt. Pe 11 ianuarie e termenul dintr-un calendar care a fost construit cu multe luni de zile in urma. (...) Revenirea la scoala se va face tinand seama si de ceea ce vor face alte state care se confrunta cu aceeasi problema″.

Potrivit sursei citate, este vehiculata data de 8 februarie, ca un “plan” pe care ministrul Sorin Cimpeanu l-ar avea pentru redeschiderea scolilor.

“Conform unui scenariu pe baza caruia reprezentantii din educatie discuta acum cu reprezentantii din sanatate, gradinitele si clasele primare s-ar putea redeschide, spune ministrul educatiei, la inceputul semestrului al doilea, adica luni pe 8 februarie”, noteaza Stirile ProTV.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Redeschidere scoli

Articole recomandate

Citeste si despre