Cum afli sexul copilului cu ajutorul calendarului chinezesc?

/ / Modificat: 2017-06-26
Cum afli sexul copilului cu ajutorul calendarului chinezesc?

Calendarul chinezesc este considerat a fi una dintre cele mai precise metode de determinare a sexului unui copil, bazat pe varsta mamei si pe luna in care este conceput bebelusul.

Acuratetea lui este de minim 50%, dar nu exista informatii si dovezi reale care sa ateste succesul lui. Totusi, testarea lui nu va costa nimic si cine stie, sortii poate decid in favoarea voastra si dau dreptate intelepciunii chineze de unde provine metoda.

Unii parinti ar da si ar face orice sa poata alege sexul viitorului lor copil. Exista persoane care fac calcule peste calcule despre momentul, luna si zodia in care este bine sa concepi bebelusul.

Altele apeleaza la tratamente naturiste, ierburi si pozitii sexuale speciale, totul pentru ca bebelusul lor sa fie baiat... sau fata?

Harta conceptiei la chinezi

Aceasta harta a conceptiei in viziunea chinezilor este foarte veche si dateaza de peste 700 de ani. Era folosita cu un scop precis in familiile regale: pentru stabilirea celui mai bun moment de concepere a baieteilor. Traditia spunea ca urmasi la tron pot fi doar mostenitori pe linie masculina, creand astfel o presiune pe cupluri de a da nastere baietilor.

Se spune ca acuratetea acestei harti ar fi si de 90%, dar numai daca este folosita in mod corect.

Ce conditii trebuie indeplinite inainte de a apela la calendarul chinezesc?

Pentru a folosi aceasta harta, o femeie trebuie sa stie sa-si corespunda varsta pe care o are cu modelul de calendar chinezesc. Iata o metoda utila prin care iti poti determina varsta conform calendarului chinezesc:

daca esti nascuta intre 1 ianuarie - 20 februarie (inclusiv aceste date), atunci iti poti folosi varsta reala pe care o ai;

• daca esti nascuta intre 21 februarie - 31 decembrie (inclusiv aceste date), atunci trebuie sa adaugi un an in plus varstei pe care o ai.

Dupa ce s-a stabilit ce varsta are femeia conform calendarului chinezesc se trece la determinarea lunii conceptiei. Si aceasta trebuie stabilita tot in stil chinezesc folosindu-se un calculator special.

Cum se prezice sexul copilului dupa calendarul chinezesc

Dupa ce s-a stabilit cu precizie varsta femeii, precum si luna conceptiei conform calendarului chinezesc poti afla ce sex va avea copilul tau introducand datele in calculatorul virtual special creat in acest sens.

sexul_copilului_dupa_calendarul_chinezesc

Conform calendarului vei observa pe verticala numere corespunzatoare varstei mamei, iar pe orizontala lunile de conceptie. Din intersectarea datelor care-ti corespund poate rezulta fie baiat (casutele marcate cu albastru), fie fetita (casutele marcate cu roz).

Sa luam un exemplu: daca ai 25 de ani si concepi/ai conceput in septembrie, exista mari sanse sa ai o fetita conform acestui calendar. Vei observa ca daca te uiti la varsta de 25 de ani pe verticala si apoi la luna septembrie, ele se intersecteaza intr-o casuta marcata roz, care corespunde fetitelor.

Cand exista sanse mai mari sa faci baietel?

Conform intelepciunii chinezesti, luna iulie este una extrem de recomandata pentru a face baietei la cele mai multe varste: 18, 19, 20, 24, 26, 30, 31, 32, 34, 35, 36, 27, 29, 40, 42, 43, 44 sau 45 de ani.

Cand sunt sansele mai mari pentru a face fetita?

Se pare ca luna aprilie este cea mai productiva in acest sens la cele mai multe varste: 19, 21, 22, 23, 28, 29, 33, 34, 35, 37, 38, 39, 40, 41, 43 si 44 de ani.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sexul copilului Aflare sex copil Concepere fetite Concepere baieti

Articole recomandate

Citeste si despre