Video. REACTIA impresionanta a unei fetite de 6 ani care a reusit sa mearga singura pentru prima data

/ / Modificat: 2019-10-10
Video. REACTIA impresionanta a unei fetite de 6 ani care a reusit sa mearga singura pentru prima data

O fetita in varsta de 6 ani din Texas a reusit imposibilul. A mers singura pentru prima data in viata. Lovely s-a nascut cu paralizie cerebrala, un handicap care nu-i permitea sa se deplaseze singura, ci doar cu ajutorul unui scaun cu rotile sau a unor carje. 

"Mi-a cerut sa o filmez, pentru ca simtea ca va reusi. Inima imi batea nebuneste. Stiam ca fiica mea era pe cale sa-si vada implinit un vis: sa poata merge la fel ca ceilalti copii de varsta ei. A fost foarte, foarte incantata si se vede si în filmare bucuria ei. Acesti cativa pasi ii vor schimba cu adevarat viata," a povestit mama lui Lovely.

Medicii, uimiti de realizarea fetitei

Emotionata si mandra de fiica sa, ea a postat imediat inregistrarea pe retelele sociale, iar filmul s-a viralizat.

Presa americana a preluat aceasta poveste de viata impresionanta, iar imaginile cu Lovely fac inconjurul lumii. Hotararea si curajul ei i-au adus respectul tuturor. 

Medicii americani sunt si ei uimiti si au confirmat ca ceea ce a realizat fetita este un lucru extraordinar pentru cineva care sufera de paralizie cerebrala.

Paralizia cerebrala este un handicap care priveaza de mobilitate aproape 17 milioane de persoane. Este consecinta unor leziuni ireversibile care apar, fara a se sti exact de ce, pe creierul in dezvoltare al fatului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre