Baietelul lui Kamara va fi operat pentru a sasea oara

/ / Modificat: 2020-05-08
Baietelul lui Kamara va fi operat pentru a sasea oara

Fiul lui Kamara, Leon, in varsta de 6 ani, sufera din nastere de paralizie cerebrala. A fost operat pana acum de cinci ori si se pregateste pentru o noua interventie chirurgicala.

Kamara va merge cu baietelul sau la Barcelona, unde, recent, i s-a facut o programare pentru sfarsitul lunii iulie, dupa cum au spus apropiatii cantaretului. Deocamdata, Kamara a strans o parte din banii necesari, costul interventiei fiind de 100.000 de euro. 

Daca totul va decurge bine in Spania, Kamara si fiul sau trebuie sa ajunga in Statele Unite pentru o alta etapa de recuperare.Toate aceste proceduri sunt necesare pentru ca Leon sa poata merge singur.

"E foarte greu sa accepti ca copilul tau are probleme"

Cantaretul a vorbit despre drama pe care o traieste alaturi de fiul sau, care a fost operat de cinci ori intr-un singur an.

 "Cand Leon s-a nascut au fost niste probleme. Are o forma de paralizie cerebrala si mi-a fost foarte greu. Nu stiam pe cine sa dau vina, nu voiam sa caut o vina. E foarte greu sa accepti ca copilul tau are probleme sau ca e mai special. Eu am observat la nastere. S-a nascut la 36 de saptamani si probabil din cauza ca nu l-au bagat la incubator a suferit un stop cardio-respirator, iar din aceasta cauza au aparut aceste probleme. Face acum o terapie, are o evolutie, din punct de vedere mental e foarte bine, foarte inteligent. Pe partea motorie sunt probleme, inca nu merge, nu e independent. Are nevoie de o serie de interventii chirurgicale, tratamente si kinetoterapie pentru ca, intr-o buna zi, el sa fie un copil normal," a povestit cantaretul in urma cu doi ani, potrivit Wowbiz.

Dupa cinci interventii, Leon poate sta singur in fund. "Mai mult, poate sta chiar si in genunchi pentru 10 secunde. Dupa care, se uita in jurul sau si vede ca sta singur si il apuca panica si se asaza jos," a marturisit Kamara pentru Cancan. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Kamara

Articole recomandate

Citeste si despre