Profesoara de engleza din Cluj, reclamata pentru ca a predat cuvantul "foot"

/ / Modificat: 2019-01-21
Profesoara de engleza din Cluj, reclamata pentru ca a predat cuvantul

O profesoara de engleza din Cluj s-a trezit cu reclamatie din partea unei mamici pentru ca a predat la ora cuvantul "foot," cand le-a vorbit elevilor de clasa a III-a despre parile corpului. In limba engleza "foot" inseamna picior.

Aceasta a fost acuzata de mama elevului ca a folosit cuvinte vulgare, iar profesoara a fost nevoita sa dea explicatii in fata directorului scolii.

"Va jur ca in primele 5 minute abia am reusit sa articulez un "aaa" intrucat am nimerit sub artileria vocala a mamei. Initial nu am stiut despre ce e vorba, apoi am inteles ca doamna era focalizata pe laba piciorului din engleza, adica pe "fut" (pronuntie), "foot" (scriere). Am incercat sa ii explic ca nu e un cuvant vulgar, i-am aratat chiar cu dictionarul, i-am aratat pronuntia, semnele din paranteza, dar doamna era nu si nu! M-am enervat si am intrebat-o pe doamna de unde stie copilul ei ca acest cuvant "fut" e vulgar si unde l-a auzit?" a povestit profesoara, conform observator tv.

Aceasta a fost chemata si la Inspectoratului Scolar Judetean pentru a da explicatii.

"Doamna a facut reclamatie si este hotarata sa mearga mai departe, sa ma scoata din invatamant. Este "potenta financiar" si manager al unei firme din oras. In 17 ani de invatamant nu mi s-a intamplat asa ceva niciodata si nu am avut nicio reclamatie," se apara profesoara.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Profesoara engleza Limba engleza copii

Articole recomandate

Citeste si despre