Invatarea limbii engleze, o aventura educationala pentru copii la EdVenture

/ / Modificat: 2019-08-23
Invatarea limbii engleze, o aventura educationala pentru copii la EdVenture

Cunoasterea limbii engleze nu va fi niciodata "depasita", cu toate ca alte limbi straine par sa prinda tot mai mult teren in ultimii ani.

Totusi, engleza ramane principala limba de circulatie internationala si cu cat copilul tau o invata mai repede, cu atat mai bine.

Stim! Nu tii neaparat ca pustiul tau sa aiba si mai multe ore de cursuri decat are deja si parca nu ai vrea sa ii "rapesti" din orele de copilarit, insa exista cursuri de engleza pentru copii care pot fi o adevarata aventura educationala.

cursuri-engleza1

Invatarea unei limbi straine la o varsta frageda sporeste capacitatea cognitiva a copilului. Mintea lui este oricum "absorbanta", astfel ca va invata rapid cuvintele noi si va reusi sa converseze in engleza intr-un mod uimitor de natural. In plus, invatarea unei limbi straine il ajuta sa isi dezvolte capacitatea de rezolvare a problemelor, abilitatile de ascultare si va reusi sa se conecteze mai usor cu cei care vorbesc aceeasi limba. Pe termen lung, cunoasterea limbii engleze ii va oferi perspective mai bune in cariera si, implicit, ocazia de a avea un standard de viata mai ridicat.

Limba engleza, cheia spre succes si cunoastere

cursuri-engleza2

Cunoasterea limbii engleze este o indispensabila in lumea de azi. De la cele mai simple gadgeturi, pana la cele mai sofisticate smartphone-uri, toate meniurile sunt in engleza, deci e greu de imaginat accesul la mijloacele de comunicare in masa fara sa cunoastem aceasta limba. In companiile multinationale, indiferent ca sunt la Bucuresti sau Hong Kong, engleza este limba de baza. Oriunde mergi in aceasta lume, cu siguranta te vei descurca mai usor daca stii limba engleza. Prin urmare, vrei ca pustiul tau sa o invete cat mai repede si cat mai bine!

La Your Cambridge EdVenture copiii au cursuri de doua ori pe saptamana si vor invata limba engleza prin activitati interactive, care nu doar ca ii vor ajuta sa deprinda cea mai vorbita limba din lume, ci si sa isi faca prieteni noi. Cursantii lucreaza in echipe si se pregatesc intr-un mod natural si eficient pentru obtinerea unuia dintre certificatele de limba engleza Cambridge Young Learners: Starters, Movers sau Flyers.

cursuri-engleza3

Cursurile se tin la Road Language Centre din Bucuresti (zona Eroilor), un centru oficial de pregatire Cambridge English. E bine de stiut ca in 2019 rata de promovabilitate a fost de 100%; in plus, progresul copiilor poate fi urmarit prin rapoarte periodice si feedback personalizat.

Perioada de cursuri coincide cu durata anului scolar: septembrie - iunie, cu respectarea vacantelor scolare. Alaturi de profesorii dedicati care se ocupa de sutele de copii inscrisi anual la Cambridge Young Learners, copiii vorbesc doar in limba engleza, se implica in multe activitati si jocuri ce presupun folosirea limbii engleze. Astfel, isi vor dezvolta abilitatile de comunicare intr-un mod natural.

cursuri-engleza4

Experienta nu va fi o corvoada in plus pentru copilul tau, pe langa sarcinile scolare zilnice, ci una care mizeaza pe starnirea curiozitatii si a dorintei de a invata. Profesorii folosesc imagini, jocuri, fragmente audio-video si manuale adaptate varstei si nivelului de cunostine al copiilor. Astfel, cei mici vor deveni, treptat, tot mai siguri pe ei atunci cand vorbesc engleza.

Pentru elevii din clasele 1-4, un curs dureaza o ora si jumatate, iar pentru cei din clasa pregatitoare o sedinta tine doar o ora. In pretul cursurilor sunt incluse un manual si un workbook, iar pentru copiii din clasele 1-4 si doua simulari integrale de examen Cambridge Young Learners.

Costul cursurilor poate fi achitat lunar sau integral, varianta din urma aducand si un discount de 10%, daca suma este platita pana in data de 5 septembrie. Daca aveti mai multi copii pe care vreti sa ii inscrieti sau daca aveti prieteni care vor sa isi inscrie si ei copilul odata cu al vostru, beneficiati, de asemenea, de un discount. Daca va inscrieti copilul, online sau telefonic, pana pe 5 septembrie, primiti o reducere de 5% din costul cursului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Limba engleza copii Cursuri limba engleza

Articole recomandate

Citeste si despre