Mama bebelusului de 11 luni ucis de gripa vorbeste despre virusul din cauza caruia si-a pierdut copilul

/ / Modificat: 2019-02-01
Mama bebelusului de 11 luni ucis de gripa vorbeste despre virusul din cauza caruia si-a pierdut copilul

Mamica bebelusului de 11 luni, ucis de gripa de tip A in urma cu doua saptamani, la spitalul "Grigore Alexandrescu," sustine ca declaratiile aparute pe wowbiz.ro si preluate de copilul.ro nu sunt adevarate.

In aceste conditii, copilul.ro i-a dat Cristinei Enache dreptul la replica.

Iata ce spune aceasta:

"Cand dau o declaratie, va rog frumos sa nu deformati ceea ce spun! Nici o secunda nu am pronuntat cuvantul “autism” in declaratia mea! Nici o legatura! Nu stiu daca acel vaccin ar fi facut vreo diferenta dar daca as putea da timpul inapoi l-as face. Medicii m-au intrebat la internare, socati de severitatea gripei, daca am facut cu copiii sarbatorile la tara si daca am taiat porc in aerul pe care l-au respirat . El avea gripa A subtip H1 pdm 09 care se ia doar prin aer si se pare ca nu e contagioasa pentru ca noi nu am luat-o . Chiar in salonul alaturat imi povesteau medicii ca este o fata de 14 ani cu 110 kg si ca e foarte probabil sa se stinga si dansa de aceeasi afectiune; au dat exemplul pentru a ma asigura ca nu este vorba de imunitate sau vaccin , pentru ca dansa era vaccinata si solida. Nici la momentul actual nu stiu de unde a luat-o, la momentul respectiv locuia cu mine șs sora lui in casa si ambele am avut negativ rezultatul testului.

Este ultima declarație pe care o dau pe acest subiect, nu sunt Dumnezeu, nu stiu "cum ar fi fost sa fie dacă ..." si nu pot da nici timpul inapoi . Nu am cum sa ma pronunt medical pe subiect pentru ca nu am studiile necesare si nu vreau sa dau vreun un sfat pentru ca nu-mi pot asuma aceasta responsabilitate.

Multumesc si multa sanatate, sa nu dea Dumnezeu nici unui om cat poate duce!" a fost precizarile facute de mama bebelusului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gripa Vaccin antigripal Olivia steer

Articole recomandate

Citeste si despre