Fetita rapita din Dambovita a fost ucisa la 30 de minute de la disparitie

/ / Modificat: 2019-09-22
Fetita rapita din Dambovita a fost ucisa la 30 de minute de la disparitie

Fetita din localitatea Gura Sutii, judetul Dambovita, vineri a fost ucisa la 30 de minutel a un interval de maximum 30-35 de minute de la momentul rapirii.

"Datele de urmarire penala indica la acest moment si fara niciun fel de dubiu faptul ca fetita la momentul sesizarii organelor de urmarire penala nu mai era in viata. Exista o certitudine," a declarat prim-procurorul Mihai Dinca de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita, potrivit Adevarul. 

Fetita avea urme de violenta pe corp

Potrivit procurorului, fetita aparea ultima oara pe camerele de supraveghere la ora 17.15, la 350 de metri de locuinta sa, dar aceasta nu a mai ajuns la domicliu. 

"Am stabilit un cerc de autoturisme suspecte aflate in zona in momentul disparitiei fetitei, ne-a condus la o zona de cautare si am identificat, din pacate, trupul fetitei care nu mai era in viata," a mai spus procurorul.

Fetita a fost gasita pe un camp de pe raza comunei Produlesti si avea urme de violenta pe corp."La o prima examnire sunt urme de violenta pe trup, ramane de stabilit dupa autospsie daca au fost produse de animale salbatice aflate in zona," au mai spus anchetatorii. 

Acestia au precizat ca in acest caz se fac cercetari pentru omor si lipsire de libertate.

Principalul suspect, un olandez

Un cetatean olandez este principalul suspect, dar politistii au stabilit un cerc mai larg de suspecti. Anchetatorii au luat legatura online cu olandezul, acesta spunand ca a trecut cu masina prin satul Gura Sutii.

Politia damboviteana a fost sesizata vineri, 20 septembrie, in legatura cu disparitia unui copil de 11 ani si 7 luni care nu a mai ajuns acasa dupa terminarea cursurilor. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fetita dambovita

Articole recomandate

Citeste si despre