Rolul branzicii proaspete in alimentatia copiilor

/ / Modificat: 2012-11-05
Rolul branzicii proaspete in alimentatia copiilor

Odata cu inceperea diversificarii, laptele matern va fi redus treptat pana la intarcare. Asadar, nutrientii obtinuti de bebe pana acum din laptic vor trebui obtinuti de acum incolo din alte alimente.

Laptele si alte produse bogate in calciu sunt zi de zi obligatorii in dieta copiilor, avand un continut mai mare de calciu. Calciul este necesar pentru a avea oase tari si sanatoase.

Pe la 7-8 luni, in alimentatia bebelusului este introdusa branzica, aceasta aducand un aport important de calciu in organismul copilului. In plus, produsele imbogatite cu Vitamina D vor asigura asimilarea calciului in organismul copilului.

Danonino Branzica Natur este un produs din 100% ingrediente naturale, imbogatit cu Calciu si Vitamina D, pentru a acoperi nevoile nutritionale ale copiilor.

Copiii mai mici si bebelusii cu aport insuficient de calciu si vitamina D (care ajuta absorbtia calciului) sunt supusi riscului aparitiei rahitismului. Rahitismul inseamna oase prea moi, care se deformeaza , rezultand picioare strambe, crestere incetinita si uneori dureri musculare si pierdere in greutate.

Citeste mai multe despre branzica natur Danonino.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre