Dulceata din flori de salcam
Dulceata de flori de salcam este foarte aromata si nici nu se prepara prea greu.
Dulceata de flori de salcam este foarte aromata si nici nu se prepara prea greu.
Foarte multe persoane apreciaza reteta de creier pane, asa ca va oferim reteta noastra.
Daca ai inceput deja pregatirile pentru conservele de iarna, trebuie sa incerci si o reteta de gem, iar gemul de mere este o sugestie potrivita.
Sosul alb Chaud-Froid se serveste alaturi de preparate din pasare, peste sau produse din carne de vita.
Sosul Veloute este un derivat al sosului Bechamel, fiind un sos alb, preparat cu fond de peste, pui sau vita, in loc de lapte.
Sosul madeira este cunsocut in toata lumea si se serveste langa fripturile de vita in sange. Singurul inconvenient al acestui sos este legat de timpul...
Sosul Soubise este un delicios sos de ceapa, care insoteste fripturile sau garniturile, precum orezul sau cartofii natur.
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declaratii halucinante: "Imi fac alt copil....
Teo Trandafir, dezvaluiri despre mama biologica a fiicei sale: "Femeia nu...
Pensia uriasa pe care Stefan Banica o plateste fiicei sale Violeta. Artistul...
Andreea Balan a incheiat toate procesele impotriva lui George Burcea. S-au...
David Popovici a renuntat la Facultatea de Psihologie dupa doar un an de...
Mai multe noutati3 retete de avocado pentru copii
Chiftele de curcan cu legume
Gustare sanatoasa din mere
Piure de somon cu mere si rosii
Vezi toate retetele