Retete culinare - Pagina 87

Chateaubriand
Mancaruri

Chateaubriand

Chateaubriand este denumirea oferita pentru o reteta de muschi de vita la gratar din bucataria franceza.

Cartofi a la Provence
Mancaruri

Cartofi a la Provence

Cartofii a la Provence, dupa cum arata chiar si denumirea lor, reprezinta o reteta de cartofi aromati cu ierburi provensale.

Melon au jambon
Aperitive

Melon au jambon

Melon au jambon sau prosciuto melone este denumirea pentru un aperitiv foarte gustos, preparat din putine ingrediente.

Foie gras
Mancaruri

Foie gras

Foie gras este denumirea unei retete din ficat de rata sau gasca. Specific este faptul ca pasarile au fost crescute si ingrasate in conditii speciale,...

Esential in Retete culinare

Oua poche
Aperitive

Oua poche

Ouale poche, cunoscute si sub denumirea frantuzeasca oeuf poche reprezinta denumirea pentru o reteta de oua fierte cu sos de branza, smantana sau mustar....

Ciorba cu galuste din branza
Ciorbe

Ciorba cu galuste din branza

Ciorbele si supele trebuie sa se regaseasca in alimentatia zilnica a fiecarei persoane, iar in perioada verii cu atat mai mult organismul are nevoie de...

Salata de masline
Salate

Salata de masline

Salata de masline se serveste intinsa pe felii de bagheta proaspata, alaturi de alte aperitive sau gustari reci.

Modifică Setările