Retete culinare - Pagina 74

Marmelada de caise
Gemuri

Marmelada de caise

Marmelada de caise este mult mai aromata fata de alte tipuri de marmelade. Se serveste ca umplutura pentru diferite deserturi sau simpla, cu chifle proaspete.

Peltea de gutui
Gemuri

Peltea de gutui

Pelteaua de gutui se pregateste din cojile si cotoarele gutuilor ramase dupa prepararea dulcetii de gutui.

Esential in Retete culinare

Dulceata de gogonele
Dulceturi

Dulceata de gogonele

Dulceata de gogonele seamana la gust cu dulceata de coaja de pepene verde. Este foarte gustoasa si poate fi folosita in diferite deserturi.

Dulceata de fragi
Dulceturi

Dulceata de fragi

Dulceata de fragi se prepara intocmai ca dulceata de capsuni sau zmeura. Este o dulceata aromata si foarte gustoasa.

Dulceata de zmeura
Dulceturi

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura este o dulceata deoasebita, foarte aromata. Se poate servi pe paine sau ca topping in deserturi.

Modifică Setările