Sandvis cu pulpa de porc
Sandvisul cu pulpa de porc este un preparat satios, pe care il poti transforma cu usurinta in pachetul pentru serviciu.
Sandvisul cu pulpa de porc este un preparat satios, pe care il poti transforma cu usurinta in pachetul pentru serviciu.
Ciorba de oase de porc este un preparat de iarna, specific bucatariei romanesti. Dupa sarbatori, acest preparat traditional acrisor este extrem de apreciat...
Placinta de cartofi cu jambon este inspirata din bucataria elvetiana. Acest fel de mancare poate fi servit la pranz sau cina ca atare sau cu sparanghel.
Ciorba de porc cu zeama de varza este nelipsita din meniul sarbatorilor de iarna. Este satioasa, gustoasa si usor de preparat. Se serveste cu smantana si...
Carnatii haiducesti trebuie sa se regaseasca pe masa de sarbatori traditional romaneasca, alaturi de alte preparate din carne de porc.
Caltabosii sunt preparate traditionale romanesti, care contin organe de porc tocate.
Toba este unul dintre aperitivele romanesti traditionale, specifice sarbatorilor de iarna, care se pregateste din ciolan si organe de porc.
Teo Trandafir, dezvaluiri despre mama biologica a fiicei sale: "Femeia nu...
Lucruri pe care toti baietii, fara exceptie, trebuie sa le auda de la parinti...
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declaratii halucinante: "Imi fac alt copil....
Pensia uriasa pe care Stefan Banica o plateste fiicei sale Violeta. Artistul...
6 obiceiuri ale parintilor care cresc copii fericiti
Mai multe noutati3 retete de avocado pentru copii
Chiftele de curcan cu legume
Gustare sanatoasa din mere
Piure de somon cu mere si rosii
Vezi toate retetele