Retete culinare - Ciorbe

Citeste ultimele noutati

Ciorba de dovlecel cu lapte

Ciorba de dovlecel cu lapte

Ciorba de dovlecel cu lapte este una dintre acele retete simple, dar pline de gust, care iti amintesc de bucataria bunicii. Este usoara, hranitoare si...

Ciorba de urzici

Ciorba de urzici

Ciorba de urzici este o reteta traditionala de primavara, apreciata pentru gustul sau unic si beneficiile aduse sanatatii. Bogata in vitamine si minerale,...

Ciorba de vita si sfecla rosie

Ciorba de vita si sfecla rosie

Ciorba de vita cu sfecla rosie este o reteta care te ajuta sa diversifici gama de supe si ciorbe pe care o servesti familiei tale. Sfecla completeaza...

Bors polonez

Bors polonez

Vrei sa incerci preparate mai sofisticate din bucataria straina? Iti propunem o savuroasa reteta de bors polonez, care te va incanta.

Ciorba ardeleneasca

Ciorba ardeleneasca

Daca ai pofta de o ciorba gustoasa si sanatoasa, poti opta pentru una ardeleneasca, renumita in toata tara pentru savoarea sa speciala.

Ciorba greceasca

Ciorba greceasca

Surprinde-ti familia cu o seara cu specific grecesc si pregateste o ciorba delicioasa a la grec. Ciorba greceasca se prepara din carne de pui asezonata bine...

Ciorba de oase de porc

Ciorba de oase de porc

Ciorba de oase de porc este un preparat de iarna, specific bucatariei romanesti. Dupa sarbatori, acest preparat traditional acrisor este extrem de apreciat...

Ciorba de porc cu zeama de varza

Ciorba de porc cu zeama de varza

Ciorba de porc cu zeama de varza este nelipsita din meniul sarbatorilor de iarna. Este satioasa, gustoasa si usor de preparat. Se serveste cu smantana si...

Bors Padis

Bors Padis

Borsul Padis este un bors preparat cu multe legume, smantana si lapte.

Ciorba de potroace

Ciorba de potroace

Ciorba de potroace este o ciorba traditionala romaneasca, ce se pregateste, de regula, la marile evenimente din viata unui om (nunta, botez).

Ciorba de burta cu cheie

Ciorba de burta cu cheie

Ciorba de burta cu cheie si-a luat denumirea din limbajul de argou al macelarilor, unde cheie inseamna rasol de vita.

Esential in Retete culinare

1 2 3 5