Cauta

Cum sa scap bebele meu de constipatie? Cat lapte praf trebuie sa bea la 8 luni si jumatate?

andrasi ildi a intrebat pe 23.01.2012

Am o fetita de 8 luni jumatate, are deja trei mese principale pe zi - mic dejun fructe, pranz legume cu carne (pui, vita, peste, ficat, galbenus ou, unt, ulei de masline), cina iaurt sau branzica cu banane, cereale.
Fel si fel de combinatii in cantittati satisfacatoare. Dimineta la trezire si seara la culcare laptic humana. Va rog din suflet scrieti-mi daca alimentatia ei este corecta pentru ca de cand s-a nascut ea este constipata si face doar ajutata. I-am dat Debridat, Linex. Acum am primit de la dr. de familie ulei de parafina.

3 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 8 ani

Un bebe de 8 luni are nevoie de 500 gr lapte - chiar lapte de vaca integral, restul diversificarii vad ca este corespunzatoare si variata. Cresteti pulpa de fructe, pere struguri, fara banane, legume ca brocoli, conopida.

mami_fericita
a raspuns acum 8 ani

Posibil de la humana, foart multe mamici care alimenteaza cu el au probleme cu constipatia datorata lui. Vorbeste si cu medicul tau poate ii schimb lapticul, si fructe de care ii dai? Fructele care ajuta la digestie si combat constipatia sunt; perele, prunele si strugurii.

andrasi ildi
a raspuns acum 8 ani

Va multumesc.

Vezi intrebari din:
Modifică Setările