Cauta

Ceaiuri indicate pentru colici.

Ionica Maria a intrebat pe 27.11.2013

Mii de multumiri domnului doctor, Emil Otesteanu, pentru bunavointa, rabdarea si sprijinul acordat mamicilor, pentru raspunsul profesionist si benevol, pentru faptul ca ne sunteti alaturi in cele mai grele momente, cum, de altfel, nimeni nu o face. Dumnezeu sa va dea multa sanatate, va dorim tot binele din lume, sunteti un om deosebit, cu un suflelet foarte mare, foarte bine pregatit profesional, cu o vasta experienta care-si spune cuvantul. Nu de mult timp v-am descoperit, dar vreau sa va zic ca mi-ati ridicat moralul, am aflat raspunsuri bune, date de un medic foarte bun, pe care alti medici nu mi le-au oferit, nici contra cost.
Va multumesc mult, mult! Mai revin si cu alte intrebari obiective. Multa sanatate! Doamne-ajuta!

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Colicile abdominale (intestinale) sunt foarte frecvente la bebelusi, dar nu este ceva patologic, ci simple reactii ale tractului digestiv in procesul evolutiv de pregatire pentru a face fata unei bune functionari (maturizare) pentru digestie si absorbtia principiilor alimentare.

Ceaiurile cu actiune benefica asupra colicilor sunt cele de chimion, anason si ceaiul Baby-tea.

PS.

Multumesc pentru frumoasele dvs aprecieri (in numele mamicilor). Datoria mea ca si al oricarui medic de copii, este, sa fim permanent alaturi de eroinele, care in nobila lor misiune, nasterea bebelusilor, contribuie la cresterea natalitatii, respectiv a populatiei tarii noastre.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/