Cauta

Ce alimente maresc lactatia?

Vranceanu Iolanda-Mihaela a intrebat pe 21.07.2010

Sunt Mihaela, am o dulceata de baiat de numai 3 luni. Nu stiu ce sa intamplat ca a scazut lactatia brusc in doar cateva zile. I-am dat doar 50 ml lapte praf nan asa mi-a recomandat doctorita mea, si putina ciorbita pasata aproximativ 50 ml. Astea toate o singura data pe zi. Nu vreau sa ai dau lapte praf de pe acum ce sa fac pentru a creste din nou productia de lapte?Aveam lapte ca trebuia sa ii dau de 3 ori dintr-un san ca sa se goleasca sanul. Sa fie stresul de vina? Daca poate cineva ma ajute cu un sfat le multumesc anticipat si Dumnezeu sa fie cu fiecare.

2 raspunsuri

Tamy
a raspuns acum 10 ani

Eu stiam ca poti manca ceapa sau sa bei bere fara alcool. Atentie, usturoiul opreste lactatia. Se gasesc si la farmacie ceaiuri pentru stimularea lactatiei. Multa bafta.

crisan nicoleta
a raspuns acum 9 ani

Pune copilul mai des la san, si ai sa vezi ca in 2-3 zile o sa ai suficient lapte. In jur de 3 luni bebelusii au un puseu de crestere si din cauza asta ti se pare ca nu ai suficient lapte. Nu-i mai da lapte praf si mai ales ciorbita. Este prea devrreme sa-i dai mancare. Abia dupa 6 luni se incepe diversificarea pentru copiii alaptati la san. Mult succes!

Vezi intrebari din:
Modifică Setările