Cauta

Bebe nu doarme.

ioana a intrebat pe 08.11.2012

Am un bebe de 2 luni si nu adoarme singur, decat in brate am incercat sa il leagan si in acelasi timp sa i pun muzica de adormit la casti.
Intrebarea mea este are ceva daca il las mai mult timp cu castile pe urechi (am casti care acopera toata urechea), iar volumul este minim doar ce se aude putin in ele. Ce altceva as putea sa folosesc pentru al face sa doarma? (este satul, mananca lapte praf ).

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

In perioada de nou nascut si in continuare la varsta de sugar nu se recomanda, castile pentru ascultarea muzicii pe urechi.

Consideram gresita atitudinea mamei care nu pune bebele in pat dupa ce a mancat, ci il tine in continuare in brate si il leagana considerand ca astfel il adoarme. Mai mult ii aplica pe urechi casti pentru a asculta muzica, sperand ca asa va adormi!?? Ce veti face mai tarziu? Cum veti mai reusi sa-l dezvatati!??

Bebele dupa ce a eructat aerul inghitit odata cu laptele tinut in pozitie verticala in bratele mamei, este asezat in patutul lui si lasat sa-si petreca timpul (pana la urmatoarea akimentatie) asa cum ii cade lui bine. Se framanta, gangureste, face diverse miscari, isi gaseste pozitia care-i convine, poate chiar sa scanceasca fara motiv si apoi adoarme, in camera aerisita in prealabil. Eventuala sursa de muzica discreta sa fie undeva la distanta, iar in anturajul lui liniste. Intre mese, pe timp favorabil, poate fi plimbat, sau pe veranda, sau in curte la aer.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/