Cauta

Antibiotic doar pentru rosu in gat?

ionela a intrebat pe 04.02.2014

Buna seara! Saptamna trecuta, joi mai exact am fost la medicul de familie cu fetita mea de 4 luni si jumatate pentru ca avea deja de o sptamana niste mucisori care nu ii mai treceau (fara febra sau alte simptome). I-a gasit foarte putin de rosu in gat si mi s-a dat retea cu Sumtrolim 5 zile si Ketof 7 zile si totodata i-a facut si vaccinul de 4 luni.

Astazi, am fost iarasi sa se mai uite in gat pentru ca imi regurgiteaza foarte des (nu e voma cu jet) si e mofturoasa rau si mi-a zis ca nu i-a trecut rosu in gat, dimpotriva e mai avansat si mi-a dat reteta cu Ospexin 3 zile si Nexium 3 zile. Dumneavoastra ce parere aveti? E bine sa-i dau tratamentul acesta, nu e prea mica pentru antibiotice, doar pentru rosu in gat sau e mai bine sa incerc cu albastru de metil sau naturiste. Ce ma sfatuiti? Multumesc pentru timpul acordat si imi cer scuze ca m-am intins asa mult.

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

In prima faza tratamentul nu a fost cu antibiotic, iar in etapa a II-a a introdus Ospexi, dar numai pentru 3 zile, ( ceea ce nu este exagerat ).

Dansa este cea care examineaza si in functie de ceea ce constata la bolnav hotaraste!

In cazul ca nu aveti incredere in dansa consultati serviciul de garda de la Pediatrie fara nicio problema si fara suparare, caci este in interesul bebelusului.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/