Cauta

Am un baietel de 5 luni si 3 saptamani greutate la nastere 3700g si 52 cm, acum cantareste 7100g. S-a dezvoltat bine? alaptat la san la cerere.

MICA TUDOR a intrebat pe 28.05.2013

De 3 saptamani am inceput sa bem suc de morcovi o saptamana la ora 10:00 si 12:00. Apoi am incercat sucul de mar, o zi am papat si nectarina pasata care era coapta frumos si la ora 14:00 -15.30, am introdus si o supa din morcovi cu radacinoase (telina, pastarnac)patrunjel verde. A acceptat bine cu lingurita tot. Am continuat alaptatul la cerere inclusive noaptea din 2h in 2 ore. Nu stiu daca procedez bine si ce pot sa ii mai dau. Am hotarat sa incep cu sucurile si de la 6 luni sa facem meniu diversificat. Sunt panicata ca nu stiu ce e mai bine sa ii dau. Cred ca ma intelegeti.

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Felicitari, totul este foarte bine. Atat cresterea in greutate cat si faptul ca ati introdus sucurile de fructe si supa de zarzavat cu care ati inceput deja diversificarea.

Acum introduceti piureul de legume-cartof, iar intre 6 - 7 luni puteti introduce pe rand galbenusul de ou de gaina, ficat de pui si carne de pasare bine pasate.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/