Cauta

Umflatura in zona anusului. Ce sa fac? Sa ma duc la doctor?

just_iri a intrebat pe 05.09.2013

Buna ziua! De aproximativ o saptamana mi-a aparul o umflatura langa anus de marimea unui bob de mazare si ma deranjeaza doar cand ma spal. Mentiionez ca mi-a aparut dupa ce am fost constipata(3 zile). Sunt insarcinata in 35 de saptamani. Ce sa fac sa ii spun doctorului ginecolog? Imi este rusine, dar daca dv considerati ca trebuie o sa o fac. Multumesc. Astept un raspuns.

4 raspunsuri

alynutza79
a raspuns acum 7 ani

Cel mai probabil e vorba de hemoroizi, problema des intalnita in sarcina!

Raluca
a raspuns acum 7 ani

Probabil este vorba despre hemoroizi, mai ales pentru ca problema a aparut dupa constipatie. Cel mai probabil nu ai de ce sa iti faci griji, daca sunt hemoroizi, vei vedea ca dispar dupa nastere. Cu toate astea cel mai bine este sa ii spui doctorului. Doctorul iti poate recomanda ceva pentru a ameliora simptomele si a preveni inrautatirea lor (exercitii Kegel, apa multa si fibre pentru a preveni contipatia, etc.). Nu trebuie sa iti fie rusine deoarece, in mod sigur, nu esti singura persoana pe care o consulta si care are aceasta problema. Sanatate!

just_iri
a raspuns acum 7 ani

Multumesc pentru sfaturi, am sa le aplic.

Yleen
a raspuns acum 7 ani

Sunt sigur hemoroizi! Asa ceva am si eu! Sunt insarcinata in 27 de saptamani! Mie mi-au aparut chiar daca nu am fost constipata! E presiunea uterului! Nu te preocupa! Or sa treaca dupa nastere! Bea multe lichide si consuma alimente care contin fibre! Sanatate!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/