Cauta

Sunt la prima sarcina.

liulea a intrebat pe 27.03.2015

Buna ziua. Sunt la prima sarcina. Am si eu o intrebare sunt in 5 saptamani si am citit ca la 12 saptamani iti spune daca copilul are toate degetele, are mainile, picioarele.

Vreau sa stiu daca pot sa aflu mai devreme daca copilul este sanatos.

1 raspunsuri

nicoleta_v
a raspuns acum 5 ani

Salut! Vad ca esti foarte stresata. Intr-un fel poate toate am fost asa ingrijorate, dar te rog, incearca sa fii ceva mai pozitiva in legatura cu sarcina ta.

Mai devreme de 12 saptamani nu cred ca se poate pentru ca bebele nu e dezvoltat suficient si nimeni nu se risca sa-ti spuna din start ca ai un bebe sanatos, griji de genul asta, intrebari o sa ai in permanenta de acum incolo.

Ooricum, la 12 saptamani vei afla daca bebele este dezvoltat normal pentru 12 saptamani, daca a evoluat bine pana acum, e un mare pas inainte, urmatoarea eco, la 18-22 saptamani este si mai importanta zic eu, pentru ca atunci se poate vedea cat de bine este dezvoltata sarcina (daca functioneaza rinichii, daca are degete, cum si le tine, daca inima ii bate bine, dac apicioarele sunt dezvoltate corespunzator) si daca, Doamne fereste, prezina vreun risc major poti sa faci o intrerupere, dar inca o data, incearca sa te bucuri de sarcina si de faptul ca o sa fii mamica, ca ai o viata care se dezvolta in tine si ca totul o sa fie bine.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/