Cauta

Sunt disperata. Nu mai inteleg. Sunt sau nu insarcinata?

liulea a intrebat pe 28.03.2015

Buna. Ma ajuta si pe mine cineva sunt disperata. Ultima menstruatie am avut-o pe data de 20 februarie 2015.

Pe 26 martie 2015 am incercat norocul si am facut un test. Mi-a aratat 2 linii, dupa aia am facut altul dimineata si mai altul seara in total 3 teste toate 3 pozitive.

Dupa aia am facut testul de sange si mi-a zis ca nu sunt insarcinata. Vreau sa ma lamureasca si pe mine cineva e posibila o sarcina sau nu?

Am programare abia pe 31 la ginecolog nu mai pot dormi, ma dor sanii, dar nu stiu sunt disperata. Imi e frica sa ma dezamagesc, imi doresc sarcina foarte mult.

E posibil sa nu se fi vazut sarcina la testul de sange deoarece a trecut prea putin timp sau au mintit testele.

4 raspunsuri

nicoleta_v
a raspuns acum 5 ani

Salut! Inclin sa cred ca testele de urina sunt mai sigure, cu toate ca oricine ar spune ca cel mai sigur e testul de sange.

Acuma depinde si unde ai facut testul, daca e la o clinica de 2 bani care nu are reactivi buni, la fel va fi si rezultatul.

Inca o data, inclin sa cred ca testul de urina e concludent si te poti baza pe el, mai ales ca ai facut 3. Linisteste-te pentru ca stresul iti poate face numai rau. Succes maine, poate imi spui si mie care-i rezultatul consultatiei.

liulea
a raspuns acum 5 ani

Nu mai stiu ce sa mai spun am facut trei teste de urina toate trei pozitive, dupa am fost la testul de sange si mi-a zis ca nu sunt insarcinata.

Am fost la clinica de stat. Dupa cAteva zile mi-am mai facut 2 teste de sarcina mai ieftine dimineata la prima ora si unul seara si deja imi arata doar o linie.

M-am intristat foarte mult m-am disperat si nu ma mai duc la niciun control nu mai stiu ce sa mai fac.

nicoleta_v
a raspuns acum 5 ani

Vezi ce spune dr. Se poate vedea sarcina la eco transvaginala. La teste de sange iti recomand Synevo. La ei nu am dat gres niciodata. Succes!

liulea
a raspuns acum 5 ani

Problema e ca nu sunt in tara. Sunt in Italia si nu au vrut sa ma controleze la raze sau ginecologic, au zis ca poate e prea devreme. Sa mai fac analize la sange. Sunt disperata. De 3 zile sunt ca o leguma. Imi doresc foarte mult copilul asta. Imi e frica sa mai fac sangele o data si am zis ca mai astept.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/