Cauta

Se intampla ceva rau daca fumezi 5 tigari pe zi, in timpul sarcinii? Riscul e mare?

gina a intrebat pe 03.12.2010

Sunt fumatoare inraita si sunt insarcinata. Am 6 saptamani si cand am aflat ca sunt insarcinata imediat am redus nr. de tigari. Nu ma pot lasa cand le vad le "mananc". Ce sa fac?

5 raspunsuri

sarabanda
a raspuns acum 9 ani

Nu vreau sa te incurajez sa fumezi in continuare dar si eu am fumat pe toata perioada sarcini si chiar putin mai mult ajungeam chiar la 13,14 tigari, dar slims si am nascut un baietel sanatos dar din ziua cand l-am tinut in brate nu am mai pus tigarea in gura, desi sotul meu fumeaza. Sarcina usoara si multa sanatate.

dodolin
a raspuns acum 9 ani

Si eu fumam, dar cand am aflat ca sunt insarcinata a fost primul lucru la care am renuntat, din acea secunda si iata au trecut 6 ani fara tutun acum din nou insarcinata. Daca vrei poti.

anca
a raspuns acum 9 ani

Cand am fost insarcinata am fumat si eu cam 5 tigari pe zi, rareori depaseam cu 1-2, din ziua in care am nascut n-am mai fumat deloc, asta vreo 3 luni, dupa care am inceput cu o tigara, dupa o luna alta tigara pana am ajuns treptat sa fumez 8-9 tigari/zi, desi il alaptez, ma simt foarte vinovata si lupt in continuare sa ma las de fumat.

alinush
a raspuns acum 9 ani

Si eu sunt insarcinata si inca fumez nu pot lasa tigarile si la prima sarcina am fumat si am nascut un baietel sanatos, dar care are probleme cu imunitatea e foarte scazuta si am inteles ca de la fumatul meu in timpul sarcinei se trage. Sfatul meu e daca puteti lasati-va de fumat.

maria
a raspuns acum 9 ani

Eu am aproape 9 lunii si mai fumez care 1, 2 tigarii pe zi. In primele 4 lunii nu am mai fumat, dar dupa aia am inceput iar cu cate 1 2. Sa speram ca nu o sa ii afecteze.

Vezi intrebari din:
Modifică Setările