Cauta

Sarcina?

Simona a intrebat pe 08.01.2014

Pe 13 decembrie 2013 mi-a venit cm, iar dupa 4 zile mi s-a oprit la 3 zile. Dupa ce mi s-a oprit m-am patat pe chilot si atat. Nu inteleg, oi fi ramas gravida? Mentionez ca pe 24 si 25 decembrie dimineata aveam stari de greata si imi venea sa vomit asta doar 2 zile dupa n-am mai avut nimic. In acest timp nu ne-am mai protejat deloc pentru vrem un copil. Pe 31 decembrie iar greturi vedeam carnea de la racituri si imi venea sa vomit. Am facut si un test, dar nimic. Mentionez ca imi e foame in continu si as manca intruna. Acum acele stari de voma nu le mai am. Oare trebuia sa le am incontinuare daca era sarcina? Sani au inceput sa ma doara de pe data de 1 ian 2014 exact cum ma durea inainte de cm. Pe data de 7 ian acum trebuia sa-mi vina cm, dar nimic. Mentionez ca am luat pastile anticonceptionale pana in noiembrie pe 6. Ciclul meu era in timpul pastilelor la 25 de zile. Ma simt si imbalonata. Mentionez ca temperatura bazala e 37.1 37.4 asa o am. Am inceput sa o iau de acum 2 saptamni. Am facut un test pe data de 2 ian dar a esit negativ cred ca era prea devreme. Ma cam inteapa si burta. Oare o fi sarcina? Nu as vrea sa mai fac un test ca as fi dezamagita daca ar fi iar negativ. Ce parere aveti asa s-a intamplat si la voi trebuia sa va doara sanii in data cand trebuia sa va vina cm si nu va mai venit?

3 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 6 ani

Faceti testul de sarcina!

Simona
a raspuns acum 6 ani

Mi-am facut azi un test de sarcina si a iesit negativ, din pacate. O sa il repet peste o saptamana. Oare e iar prea devreme? A facut testul cineva si a iesit pozitiv la cat timp? E posibil, ca peste o saptamana sa fie pozitiv?

nicole65
a raspuns acum 6 ani

De regula durerile de sani, greturile, lipsa menstruatiei sunt semne de sarcina, dar cine stie mai faceti un test, daca iese tot negativ mergeti la medic. Si eu am avut dureri de sani cand eram insarcinata si am aflat abia la 7 saptamani si 3 zile ca sunt insarcinata.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/