Cauta

Oare sunt insarcinata?

rusu florentina a intrebat pe 26.02.2010

De 2 luni jumate nu-mi vine menstruatie, sanii ma dor, ma simt mai obosita ca niciodata dupa amiaza mie somn,orice mananc ma baloneaza,luna trecuta mia fost rau,pot sa spun ca aveam greturi. Mi-am facut 3 teste, au iesit negative. Astept sa ma sune ginecologul. Am facut programare, dar sunt nelinistita si curioasa,voi ce spuneti?

2 raspunsuri

pietricel
a raspuns acum 10 ani

Desi simptomele par a fi de sarcina, testele nu sunt de acord cu asta. La o asa intarziere un test de sarcina "sure-check" ar trebui sa-ti spuna adevarul. Dar, cunosc caz la care pana la 8 saptamani nu i-a iesit pozitiv nici un test de sarcina desi era gravida.

alice DK
a raspuns acum 10 ani

Buna....draga mea Florentina si eu ma aflu intr-o situatie asemanatoare tie...ultima menstruatie am avut-o pe 8 ianuarie, am facut doua teste ambele spun negativ....nu pot merge inca la doctor pt ca locuiesc in Danemark, peste exact 3 saptamani voi putea merge la medic atunci imi vin acasa actele! Nu am greturi, nu ma doare absolut nimic, nu ma simt obosita, doar putin mai balonata! Sa fie sarcina? Sau nu?

Vezi intrebari din: