Cauta

La 6 saptamani de sarcina fatul simte chiuretajul?

lylyana23 a intrebat pe 26.11.2010

4 raspunsuri

natiela.rafi
a raspuns acum 9 ani

Afla ca la 18 zile incepe sa bata inima fatului si i se pune in functie sistemul circulator, la 5 saptamani i se vad clar: nasul, obrajii si degetelele. La 6 saptamani incepe sa functioneze sistemul nervos,se distinge clar scheletul lui si incepe sa functioneze rinichii,stomacul si ficatul fatului. El presimte amenintarea instrumentului ucigas, bataile inimii cresc in acel moment de la 140 la 200, normal ca simte,este o fiinta omeneasca nenascuta care are nevoie de protectia mamei, nu sa fie ucisa.

sarabanda
a raspuns acum 9 ani

Nu te cunosc, nici pe tine nici situatia ta, dar ce ti-a scris natiela e complet gresit, eu pentru ca am avut niste probleme de sanatate am facut avort la 3 luni si era doar o bucata mai mica decat palma de carne, dar nu se cunostea mare lucru, desi la 4 luni copilul incepe sa miste, deci la 6 saptamani e cat in ou. Nu vreau sa te incurajez pt ca sunt constienta ca este un pacat avortul, dar nu are nimeni dreptul sa te judece cu atat mai putin natiela. Multa sanatate.

mimi
a raspuns acum 9 ani

Nu e vorba de judecata, ci de un sfat bun din partea natielei, cred eu! copilul e format la 6 saptamani doar ca e foarte mic, cativa milimetri! Si u sarabanda ai vazut o "bucata de carne" pt ca acea chiureta ti l-a sfaramat, l-a rupt! Copilul are suflet din 1 zi! Asta e cel mai important! Cu femei ca tine traim in societatea asta aiurea! Pacat!

carmen.82
a raspuns acum 9 ani

Mimi sint de acord cu tine, ai dreptate.

Vezi intrebari din: