Cauta

Este normal sa am o burtica mica la 25 de saptamani?

myky.bebe a intrebat pe 08.06.2013

La 46 de kg si o inaltime de 1,52 este normal sa am o burtica mica la 25 de saptamani? Este prima sarcina.

3 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 7 ani

Daca medicul care va supravegheaza a spus ca sarcina se dezvolta corespunzator, nu trebuie sa va ingrijorati in privinta marimii burticii!

niko
a raspuns acum 7 ani

Stai linistita, nu trebuie sa-ti faci probleme atat timp cat copilul creste corespunzator. Si eu am fost la fel cu ambele sarcini, abia pe la 6 luni s-a vazut ca sunt si eu gravida. Baiatul a fost destul de mare 3,600kg spre surprinderea tuturor la ce burta aveam, iar fetita aproape 3 kg si i-am nascut natural pe amandoi fara probleme. Important este sa te odihnesti, sa fi cat mai linistita, sa mananci sanatos si totul va fi bine, iar copilul va creste atat cat trebuie. Multa sanatate si sarcina usoara in continuare.

Ch Mia
a raspuns acum 3 ani

Si eu sunt un pic suparata, deoarece mai toata lumea cand aude ca am 30 saptamani de uita ciudat la mine, spunandu-mi daca nu cumva e prea mica burtica. Dar avand in vedere ca sunt mai micuta de inaltime si intotdeauna am avut o talie subtitica, citind si comentariile de mai sus, daca doctorul spune ca e totul in regula, nu vad de ce m-as ingrijora.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/