Cauta

Am 4 luni si jumatate si totusi, inca nu simt miscarile fatului, de ce? Nici burtica nu mi se vede inca.

Laura a intrebat pe 01.01.2013

3 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 7 ani

Daca la control medicul a zis ca totul este bine, nu aveti de ce sa va faceti griji. In curand, o sa simtiti si bebele si o sa creasca si burtica.

aliginina
a raspuns acum 7 ani

De acum incolo urmeaza sa simti copilasul. Senzatia e de "fluturi" in burta. Nu e o problema ca inca nu ti se vede burtica, sunt femei care nu au burta atat de mare in cursul sarcinii. Trebuie sa incepi sa dormi pe o parte. Felicitari pentru bebe. Te sfatuiesc sa iti cumperi o carte care sa contina informatii despre ingrijirea copilului (ex. dr. Spock cam 50-60 RON) si daca ai posibilitatea iti recomand cursul de puericultura. Daca il face si sotul tau, atunci beneficiaza de inca 10 zile lucratoare de concediu platit pe langa cele 5 date prin lege.

rxxysh90
a raspuns acum 7 ani

Depinde de la femeie la femeie. Bebe e inca mic si cu toate ca el se misca, nu atinge peretii uterului si astfel, tu nu ai ce sa simti. In interiorul uterului nu exista senzori si de aceea nu ii simtim mai repede. O sa vezi ca incet incet o sa simti ceva, mai rar la inceput, apoi din ce in ce mai des. Si burtica o sa creasca, dar deocamdata bebe se formeaza, iar prin a 6-a luna incepe sa in greutate si o sa vezi cum creste burta pe zi ce trece.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/