Cauta

Copilul meu are 6 saptamani si jumatate. De la cat timp poate sa ma vada si sa ma auda atunci cand vorbesc cu el?

BiutzaAnastasia a intrebat pe 04.11.2014

3 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 5 ani

Bebele dvs este in legatura stransa si reactioneaza ( in felul sau ) chiar din timpul perioadei intrauterine. Continuati sa vorbiti, sa-i povestiti, sa-i fredonati cantece de leagan pe tot parcursul timpului cat aveti activitati cu sau langa el.

El este deja in interactiune cu dvs si dupa aceste saptamani, va incepe sa zambeasca, sa dea din manute si alte grimase ale fetei la auzul vocii mamei.

Totul pe parcurs la timpul lor in functie de dezvoltarea nucleelor cerebrali.

Aveti rabdare, cu termenele fixe.

Ancuta33
a raspuns acum 5 ani

Buna. Bebelusul tau te aude inca din burtica, dar de vazut pana la 6 luni vede in ceata, el te recunoaste dupa voce si miros.

Eu am avut atarnat de patut un carusel cu o melodie si niste albinute colorate care se invarteau si am observat ca dupa cateva saptamani urmarea cu privirea albinutele, dupa care a inceput usor usor sa gangureasca.

Am fost foarte emotionata.

nicoleta_v
a raspuns acum 5 ani

Salut! Pregateste-te sa-l vezi reactionand la vocea ta prin mimica fetei, incepand de acum el poate reactiona, o sa inceapa sa gangureasca ba chiar sa intinda manutele, o sa vada si jucariile deasupra lui si bebele meu cam tot in perioada asta a inceput sa reactioneze. Oricum, sa stii ca el stie cine esti si te recunoaste dintr-o mie.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/