Cauta

Nu reusesc sa raman insarcinata. Am ciclul neregulat. Ce sa fac?

ELENA a intrebat pe 17.10.2011

Am fost la ginecolog, mi-a zis ca am uterul mic mi-a zis sa-mi fac analizele de hormoni, le-am facut si au iesit ok. Mi-a dat un tratament pe o perioada de 6 luni de anticonceptionale de yasmin pentru reglarea ciclului. Am inceput tratamentul de 2 luni si am ciclu regulat. Ce sfat imi puteti da? Ce trebuie sa fac sa raman insarcinata? Fac dragoste in fiecare seara neprotejat intrerup doar in timpul menstruatiei.

3 raspunsuri

wwwiulilarisa
a raspuns acum 9 ani

Dar inca mai iei anticonceptionale sau le-ai intrerupt?

mami_fericita
a raspuns acum 9 ani

Se poate ramane si daca ai uterul mic, eu am ramas cu fetita mea care are acum 2 ani, doar ca mie la nastere doctorul mi-a recomandat cezariana, cea ce probabil iti va recomanda si tie, dar mai e pana acolo. Inainte de a lua tratament si a incepe tu investigatiile sotul/partenerul tau a facut o spermograma? Daca nu, trebuie, altfel tu te chinui degeaba.

maria
a raspuns acum 9 ani

Termina mai intai cele 6 luni de anticonceptionale pentru a-ti regla menstruatia si odata cu asta si ovulatia! Dupa tratament calculeaza zilele de ovulatie si abia in zilele alea poti trage tare pentru a ramana gravida! Vezi ca sunt in farmacii teste de ovulatie asemanatoare celor de sarcina care iti vor arata cand esti la ovulatie! Dar trebuie sa ai rabdare sa termini cele 6 luni de tratament! Eu am ramas gravida la 2 saptamani dupa tratamentul cu anticonceptionale si totul e ok! Multa bafta!

Vezi intrebari din: