Cauta

Histeroscopia de polip (10mm) ma poate afecta sa raman insarcinata? Este obligatoriu sa o fac?

radu mihaela a intrebat pe 15.01.2014

Ne dorim foarte mult un copil. Poate un polip sa impiedice o sarcina?

3 raspunsuri

Dr.Botezatu.Radu
a raspuns acum 6 ani

Buna ziua. Este putin probabil sa influenteze o eventuala sarcina. Depinde, insa destul de mult de localizare si de simptomatologie.

Dr.Botezatu.Radu
a raspuns acum 6 ani

Buna seara. In mod normal, ar trebui sa vina menstruatia la intervalul obisnuit. Asteptati fara sa luati niciun tratament.

cristina112
a raspuns acum 6 ani

Buna seara. Acum un an am pierdut o sarcina, am fost chiuretata, dupa care nu am mai avut ciclu deloc. Cand am mers in tara am fost la ginecolog si mi-a dat fara analize, decat cu ecograf, Arefam 250 pe care le-am luat, dar nimic. Ciclul nu mi-a venit decat mi-au reaparut semnele menstruale.

Am revenit in tara am mers la doctor care mi-a facut histeroscopie, mi-a zis ca am sinechie uterina partiala si mi-a pus un sterilet inauntru pentru a tine peretii uterului dezlipiti.

Dupa aceasta procedura am avut ciclu ca la menstruatie 3 zile dupa care s-a oprit si a fost urmata de o scurgere galbena maronie pentru alte 4 zile. Acum, inainte cu 6 zile de ziua in care ar trebuii sa am ciclu mi-a aparut iar o scurgere maronie, dar fara niciun simptom ca mi-ar venii menstruatia. Va rog sa imi spuneti este normal? Menstruatia imi va veni normal sau intarziata pentru ca dupa histeroscopie am avut sangerarea aia? Sau iar nimic, ca in ultimul an? Mentionez ca in tara ajung peste doua luni cand ma voi duce si la control, iar aici(in Anglia) nu pot merge. Doctorii te omoara cu zile. Va multumesc frumos pentru timpul acordat.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/