Cauta

Cum tratam laringita la copii?

virlan.seba a intrebat pe 08.05.2010

Dati-mi cateva sfaturi in tratarea laringitei.

2 raspunsuri

zandra
a raspuns acum 10 ani

Cu aceeasi problema m-am confruntat si eu recent. Am o fetita de 11 luni si luna trecuta a facut laringita. Am fost la medicul de familie, care i-a prescris un tratament dar nu prea i-a fost de folos asa ca am decis sa mergem la spital, unde am aflat ca tratamentul pe care medicul de familie il recomandase era gresit. Am stat internata cu ea in spital 5 zile, timp in care a facut injectii intravenoase cu hemisuccinat de hidrocortizon si oral - picaturi de Bromhexim, Calciu lactic si si-a revenit.
Eu recomand mamicilor sa consulte un medic de spital daca se confrunta cu laringita, pentru ca si eu, in copilarie, din cauza unui tratament necorespunzator recomandat de medicul de familie pentru o laringita, am facut bronsita asmatiforma.
Va doresc multa sanatate!

dr.neagu.mihaela
a raspuns acum 10 ani

Incearca sa-i oferi cat mai multe lichide caldute micutului tau pentru umidificarea secretiilor, aeriseste camera de cel putin 3 ori pe zi si fereste-l de agitatie, distrage-i atentia de la plans pentru ca acesta intensifica simptomatologia respiratorie si nu in ultimul rand consulta in medic pediatru pentru recomandarea unui tratament de specialitate.

Vezi intrebari din:
Modifică Setările