Cauta

Copilul meu nu mai scapa de raceala. Abia am terminat injectiile ca a racit la plamani. Dupa 2 zile tuseste, iar si face febra. Nu stiu ce sa mai fac.

aureliacroitoru a intrebat pe 19.12.2013

Cum rezolv raceala asta lunga?

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Presupun ca este vorba de un bebe, care a fost racit, a facut o infectie de cai aeriene superioare si o forma de pneumopatie, ceea ce a determinat pe medic sa aplice un tratament inclusiv injectabil probabil cu antibiotic.

Daca la intreruperea (terminarea injectiilor) la 2 zile febra a revenit presupun, fie ca tratamentul a fost intrerupt inainte de vindecare, tusea oricum uneori se accentuiaza catre sfarsit si persista inca o saptamana sau mai mult, fie ca a contractat o noua infectie de cai aeriene superioare.

Pentru prevenirea acestor situatii trebuie administrate preparate care sa ajute cresterea imunitatii organismului cum ar fi: Imunorezistan Junior sau Ribomunil sau Septilin, Propolis sau similare in functie de tara in care domiciliaza.

Ar fi necesar si un control medical, la acelasi medic curant pentru a constata starea de vindecare sau recaderea a afectiunii anterioare.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/